Pages

Subscribe:

Kayu hakkında güzel yazılar

Kayu caillou
Kayu çizgi filmi yayına başladığı günden itibaren izlenme rekorları kırarak çocukların yeni ve de en sevilen kahramanı olmay yolunda emin adımlarla ilerlemekte. Benim kanaatimi soracak olursanız eğer kayu gerçekten de çocuklar için hem eğlence kaynağı hemde onların davranışlarını vede yeteneklerini ruh yapılarını olumlu derecede etkileyen güzel şeyler aşılayan harika bir çizgi film.

Şimdi sanal alemde artık böyle güzellikleri yayınlamak bir nevi çocuklarımızın kişilik gelişimlerini etkilemek ve onlara olumlu derecede katkı sağlamak için bu tarz çizgi filmleri burda yayınlamak ve çocukların hayal dünyası
nı burdan genişletmek bizlerin boyun borcudur.

Eğerki bu konuda farklı düşünüyorsanız olumsuz içeriği burdan yorumlardan bize bildirirseniz bizlerde onu sizlerin isteği doğrultusunda kaldırırız.Bizim amacımız burda çok para kazanıp çocuklarımızın ahlakını bozucu yayın yapmak değil onların gelişimini olumlu yönde etkileyen daha akıcı hoş güzel çizgi filmleri bulup burda sizlerle paylaşmak.
Umarız ki sizleri daha iyi eğlendiren eğiten çizgi filmeri burda paylaşmış olmak unutmayınki kayu yani diğer ismiyle caillou izleyen çocukların çoğu daha olumlu davranışlar sergileyerek anne ve babalarını da üzmezler.
Son söz olara şunu diyebilirim ki bizler sizleri çok ama çok seviyoruz.Bizde http://cizgifilmizletme.blogspot.com/ ailesi olarak sizlere keyifli izlemeler dileriz.

0 yorum: